IMG-LOGO

Termeni și Condiții

Folosirea acestui site implică acceptarea Termenilor și condițiilor, și a Politicii de confidențialitate. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a librăriei online Librariadorinta.md, vă recomandăm citirea cu atenție a tuturor Termenilor și condițiilor, și a Politicii de confidențialitate.


Termeni folosiți


UTILIZATOR - orice persoană fizică sau juridică care are sau obține acces la librăria online librariadorinta.md prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către Poligraf Design SRL
CLIENT - orice persoană fizică sau juridică ce lansează o comandă pe librariadorinta.md
COMANDĂ - document electronic prin care un client își exprimă intenția de a achiziționa produse oferite spre vânzare de către librariadorinta.md
PRODUS - orice produs oferit spre vânzare pe Librariadorinta.md de către Poligraf Design SRL
VÂNZĂTOR - Poligraf Design SRL care administrează Librariadorinta.md
CONTRACT - comanda confirmată de către vânzător. (Vânzătorul își dă acordul să vândă și să livreze produsele comandate, iar clientul își dă acordul să le primească și să le plătească)


Informații generale

Poligraf Design SRL își rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina conținutul librăriei online Librariadorinta.md sau de a refuza vânzarea de produse la propria discreție.

Echipa Librariadorinta.md face eforturi pentru păstrarea corectitudinii informațiilor afișate pe site, însă nu garantează că descrierile, imaginile sau alte materiale legate de produse sunt precise, complete sau fără erori.

Pot apărea (rar) erori de operare în paginile site-ului (exemple: prețul produsului a fost modificat de către furnizor fără înștiințare, descrierile pot fi incomplete, imaginile de prezentare ale produselor pot fi diferite față de realitate, etc.).

Toate imaginile și textele din paginile produselor sunt cu titlu exemplificativ, de aceea pot apărea diferențe ale produselor livrate față de cele afișate în pagina de produs de pe site. (exemple: coperta, format, ambalaj, etc.)

Librariadorinta.md (Poligraf Design SRL) nu răspunde pentru diferențele de realitate sau erorile produselor livrate, dar va face tot posibilul pentru rezolvarea eventualelor probleme apărute, în sprijinul clientului.

Librariadorinta.md (Poligraf Design SRL) nu răspunde pentru comentariile/opiniile postate de către utilizatori sau pentru conținutul site-urilor la care se poate ajunge prin link-urile afișate pe site.

Prețurile afișate pentru produse nu includ taxele de livrare.


Drepturile de autor și limitarea accesului la site

Conținutul site-ului Librariadorinta.md este proprietatea firmei Poligraf Design SRL, a partenerilor și furnizorilor săi, fiind apărat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Având în vedere aceste lucruri, este absolut interzisă utilizarea acestor elemente fără acordul scris al firmei ce administrează acest site.

Librariadorinta.md are dreptul de a interzice anumitor clienți sau vizitatori accesul la site sau la anumite funcții ale site-ului pe termen limitat sau nelimitat fără notificare.

Politica de returnare a produselor

Clientul aflat în situația în care dorește să returneze produsele comandate se obligă să returneze și să notifice vânzătorul prin e-mail sau fax în termen de maxim 20 zile calendaristice de la primirea produselor, în caz contrar vânzătorul poate refuza returnarea respectivului/respectivelor produs/produse.

Recomandăm să ne apelați pentru returnarea produselor sau orice altă problemă, vom căuta să o rezolvăm cât mai rapid.

Produsul/produsele returnate trebuie sa fie în aceeași stare în care au fost trimise clientului, cu toate documentele care l-au/le-au însoțit. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

Vânzătorul va trimite curierul la adresa indicată de client pentru a ridica coletul de retur, și va returna suma aferentă cât se poate de repede într-un cont stabilit de client.

Prețuri, reduceri și alte oferte

Politica prețurilor, reducerilor și a altor oferte de pe site-ul librariadorinta.md este stabilită, în totalitate, de către Poligraf Design SRL. Prețul final (de cumpărare), conform termenilor și condițiilor, poate fi modificat de către furnizor fără a vă înștiința, iar în cazul în care există o schimbare, aceasta va fi aplicată, însă, înainte veți fi contactat pentru confirmare sau anulare.

Toate reducerile și ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil.

(Stocul depozitului nu este legat de site, așadar stocurile sunt flexibile întotdeauna!!!)


Forță majoră

Nici clientul și nici Librariadorinta.md (Poligraf Design SRL) nu vor fi răspunzători pentru neexecutarea obligațiilor contractuale, dacă o astfel de neexecutare este din cauza unui eveniment de forță majoră.

Dacă în termen de 15 zile evenimentul de forță majoră nu încetează, părțile au dreptul de a denunța unilateral contractul fără pretinderea de daune sau interese.

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea. Orice conflict apărut între Librariadorinta.md (Poligraf Design SRL) și client va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, prima cale de soluționare este medierea, în condițiile legii, iar dacă aceasta eșuează se apelează la instanțele competente.

Reclamații și informare

Pentru orice fel de reclamații sau sugestii vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail poligrafdesign@mail.ru sau la numerele de telefon afișate. Vă stăm la dispoziție pentru orice problemă.